Κρέπες: Κανόνες Αγοράς και Ψήσιμο

Εκτύπωση
PDF
  • Αποψύχουμε τα φύλλα κρέπας σε θερμοκρασία δωματίου πριν την εκτέλεση κάθε συνταγής
  • Όλες τις κρύες κρέπες εάν τις φτιάξετε από την προηγούμενη και τις αποθηκεύσετε στο ψυγείο θα έχετε ακόμα περισσότερα γευστικά αποτελέσματα
  • Προτείνουμε για όλες τις κρέπες ρολό φούρνου κατά το δίπλωμα να τις αφήνετε ανοιχτές στις άκρες έτσι ώστε να πηγαίνει γέμιση ως την άκρη.
  • Επίσης το πιάτο γίνεται πιο όμορφο και χορταστικό κατά το σερβίρισμα όταν η γέμιση τείνει προς τα έξω (έχει διογκωθεί από το ψήσιμο).
  • Σε όλες τις συνταγές φούρνου (αλμυρές και gourmet) διακοσμήστε από πάνω με κάποιο από τα υλικά της γέμισης πριν από το ψήσιμο (κυρίως ταιριάζει τυρί).
  • Για τις γλυκές μπορείτε να προσθέσετε από πάνω τρούφα πριν το ψήσιμο και μετά το ψήσιμο σαντιγί, σιρόπι ή οποιοδήποτε γλυκό κουταλιού της αρεσκείας σας.

Επιτέλους κρέπες σε σωστές γεύσεις –συνταγές –τρόπους ψησίματος, σερβιρίσματος. Το μόνο που θα πρέπει να επιλέξετε εσείς είναι η τελική ποσότητα γέμισης ανάλογα με τι επιθυμείτε . Στραγγίστε καλά τα υλικά των γεμίσεων που έχουν υγρά(π.χ. τόνος, καλαμπόκι κ.τ.λ.).

Οι κρέπες ανήκουν στην κατηγορία των προϊόντων που ψήνονται εύκολα και γρήγορα προσφέροντας ένα εκπληκτικό γευστικό αποτέλεσμα. Έχουν γίνει δοκιμές σχετικά με τους χρόνους ψησίματος των συνταγών που σας προτείνουμε. Ωστόσο βρείτε τον σωστό χρόνο στον δικό σας φούρνο (συσκευή με συσκευή έχει διαφορά).

Ενδείξεις ότι οι κρέπες ψήθηκαν:

  • Ελαφρό χρώμα στο φύλλο
  • Το φύλλο να μη σκληρύνει-ξεροψηθεί.
  • Διόγκωση στη γέμιση (τείνει προς τα έξω στις ανοιχτές άκρες)
Τολμήστε και χαρίστε μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας. Η Dolano food σας προτείνει να δοκιμάσετε με τα υπέροχα φύλλα κρέπας που διαθέτει, κρύες γαστρονομικές απολαύσεις (γλυκές και αλμυρές) Αυτό οφείλεται στην εξαιρετική συνταγή φύλλου κρέπας που διαθέτει προσφέροντας σας αξεπέραστη γεύση, το τέλειο πάχος και την κατάλληλη ελαστικότητα της γαλλικής κρέπας.