Τρόποι Ψησίματος, Τυλίγματος, Σερβιρίσματος Κρέπας

Print
There are no translations available.

Εξαιρετικό νέο φύλλο κρέπας “creperi” το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα επαγγέλματα. Η εταιρεία Dolaono food ασχολήθηκε χρόνια με την ποιότητα του φύλλου της κρέπας και κατάφερε να παράγει αυτό το φύλλο κρέπας το οποίο και ονόμασε “creperi” (επειδή είναι πιο νόστιμο ακόμα και από το φύλλο των creperie). Ένα φύλλο κρέπας με τις εξής ιδιότητες:

Γενικοί κανόνες κρέπας

Επιτέλους κρέπες σε σωστές γεύσεις –συνταγές –τρόπους ψησίματος,σερβιρίσματος.

Το μόνο που θα πρέπει να επιλέξετε εσείς είναι η τελική ποσότητα γέμισης ανάλογα με τι επιθυμείτε .

Ψήσιμο

Οι κρέπες ανήκουν στην κατηγορία των προϊόντων που ψήνονται εύκολα και γρήγορα προσφέροντας ένα εκπληκτικό γευστικό αποτέλεσμα.

Έχουν γίνει δοκιμές σχετικά με τους χρόνους ψησίματος των συνταγών που σας προτείνουμε. Ωστόσο βρείτε τον σωστό χρόνο στον δικό σας φούρνο (συσκευή με συσκευή έχει διαφορά).

Τρόποι Τυλίγματος, Σερβιρίσματος ( Δείτε στις Παρακάτω Φωτογραφίες Ιδέες που σας Προτείνουμε).

 

09-small
14-small

 

 

 

Κάντε κλίκ εδώ...

και προτείνετε μας βελτιώσεις , παρατηρήσεις, παράπονα. Κάντε μας καλύτερους. (εναλλακτικά :περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας και τις δικές σας προτάσεις για οποιαδήποτε βελτίωση, καθώς και τις δικές σας συνταγές.)