Πορεία

H «Dolano Food» ιδρύθηκε το 1991 από το διορατικό επιχειρηματία Κώστα Νικολόπουλο, και από τότε ακολουθεί μια δυναμικά ανοδική πορεία στον κλάδο των κατεψυγμένων τροφίμων κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και προτίμηση των πελατών της τόσο για την απαράμιλλη ποιότητα όσο και για το υψηλό γευστικό αποτέλεσμα των προϊόντων της.

Το 1994 η εταιρία εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της με τη δημιουργία βάσης πίτσας και δυνατότητα παραγωγής ανά βάρδια τα 100.000 περίπου τεμάχια, εδραιώνοντας την επόμενη τριετία, τη θέση της στην αγορά.

Ακολουθεί μία σειρά σημαντικών επιχειρηματικών δράσεων από το 1997 έως το 2001 με τη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων 1000 περίπου τετραγωνικών μέτρων στο Καματερό, με την εγκατάσταση νέου σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού στη μονάδα για ακόμα πιο ποιοτική παραγωγή και τη δημιουργία ιδιόκτητου στόλου μεταφορικών μέσων για την ασφαλή διανομή των προϊόντων.

Το 2002 προχωρά στην επέκταση της κατηγορίας κρέπας, προσθέτοντας νέες δημοφιλείς συνταγές όπως κρέπα με μπέικον, τυρί και μανιτάρια, κρέπα με κοτόπουλο, με σοκολάτα Bitter κ.α.

Το 2003 οι προσπάθειες της «Dolano Food» για την παροχή ποιοτικών προϊόντων και αποτελεσματικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης προς τους πελάτες της αποκτούν πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001:2000, ενώ η πορεία ανάπτυξής της συνεχίζεται σταθερά.

Το 2004 η εταιρία επενδύει στον εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων κρέπας ενώ το 2009, βλέποντας τη θετική ανταπόκριση της αγοράς στα προϊόντα της, προχωρά στην υλοποίηση ενός καινοτόμου για την Ελλάδα, μηχανολογικού σχεδίου παραγωγής κρέπας που της δίνει πλέον τη δυνατότητα να παράγει περισσότερα από 17.000 τμχ στη βάρδια καθιστώντας την τη μεγαλύτερη εταιρία από άποψη παραγωγικότητας κρέπας στον κλάδο. Στο διάστημα αυτό η «Dolano Food» προχωρά στην αναδιοργάνωση όλων των νευραλγικών τομέων της, Πωλήσεων, Μάρκετινγκ, Παραγωγής, Logistics, Διασφάλισης Ποιότητας, δημιουργώντας τις υποδομές για την περαιτέρω ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά και σε αγορές του εξωτερικού.

Σήμερα η «Dolano Food» είναι μία από τις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, παραγωγής και εμπορίας κατεψυγμένων τροφίμων με εξειδίκευση στην κρέπα, βάση πίτσας και άλλα προϊόντα ζύμης όπως πιροσκί, ντόνατς κ.α., ενώ συνεχώς εμπλουτίζει την γκάμα της και βελτιώνει τις συνταγές της, με στόχο την δημιουργία γαστρονομικά και διατροφικά υψηλών προδιαγραφών προϊόντων, πάντα πιστή τις αρχές της για σεβασμό προς τον καταναλωτή.

Η πολιτική ποιότητας, οι επιλεγμένες συνταγές σε συνεργασία με επαγγελματίες σεφ, τα φρέσκα, αυστηρώς επιλεγμένα υλικά, οι σύγχρονες μέθοδοι παραγωγής και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας με βάση το σύστημα HACCP που εφαρμόζει η εταιρία, διασφαλίζουν την εξαιρετική ποιότητα, άρωμα και γεύση των προϊόντων της «Dolano Food».

e-genius.gr ...intelligent web software