Κρέπα

Οι κρέπες με το σήμα «Deli Crepes» παρασκευάζονται από τη «Dolano Food» χειροποίητα προκειμένου να διασφαλίζεται η νοστιμιά, η αυθεντικότητα και η ντελικάτη γεύση του προϊόντος.

Οι συνταγές είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της «Dolano Food» με επαγγελματίες σεφ και πολλών εκτελέσεων και γευστικών δοκιμών ώστε το τελικό προϊόν να ικανοποιεί τις γαστριμαργικές απαιτήσεις των καταναλωτών προσφέροντας απόλαυση και απόλυτη ευχαρίστηση.

Τα υλικά παρασκευής είναι επιλεγμένα, αγνά και φρέσκα ενώ ελέγχονται αυστηρά για την ποιότητά τους κατά την παραλαβή.
Οι «Deli Crepes» διατίθενται σε φύλλα κρέπας και γεμιστές σε διαφόρους γευστικούς συνδυασμούς.
Επίσης διατίθενται και σε επαγγελματικές συσκευασίες.

«Κρέπα»: το Έδεσμα της καλοτυχίας!

Η κρέπα, απόγονος του Άζυμου Άρτου, συνδέθηκε στο πέρασμα των ετών με δοξασίες που φέρνουν γούρι και καλοτυχία. Προϊόν γαλλικής προελεύσεως που έγινε γρήγορα δημοφιλές και εκτός συνόρων. Σύμφωνα με μαρτυρίες η κρέπα ήταν το βασικό κέρασμα στη γιορτή της Υπαπαντής (La Chandeleur) στις 2 Φεβρουαρίου ενώ η ημέρα αυτή έμεινε γνωστή ως “ημέρα της κρέπας”. Η ονομασία της κρέπας απορρέει από τη Λατινική λέξη "crispa" που σημαίνει "κατσαρή". Σήμερα η κρέπα είναι ένα από τα πιο γευστικά «πιάτα» στις διεθνείς κουζίνες αλλά και αγαπημένη επιλογή όσων τους αρέσουν οι φίνες γεύσεις. Φτιαγμένη από αγνά φυσικά υλικά, η κρέπα προσφέρεται για δεκάδες συνδυασμούς γεμίσεων, προσφέροντας υψηλές γαστριμαργικές απολαύσεις.

e-genius.gr ...intelligent web software